Menigte doodt koranverbrander

Brand een koran en wordt verbrand. In streng islamitische letterlijk, en in het westen door de overheid en de media figuurlijk (karaktermoord).

Zet een bijbel in urine (is echt gebeurd) en ze noemen het kunst. Maak van Jesus een leugenaar, getrouwd, homo of zeg dat hij eigenlijk een moslim is en het is allemaal maar OK. Niks aan de hand de wereld draait gewoon door, en wij christenen moeten het maar pikken. En terecht wat mij betreft.  Het feit dat we hier in Nederland en in het westen vrij zijn maakt dat ik kan kiezen voor Jezus en een ander Hem kan afwijzen. Maar helaas bestaat deze vrijheid niet als het gaat om de islam. De dingen die het christendom en christenen over zich heen krijgen is ondenkbaar bij islam. Wanneer iemand kritiek heeft op de islam en de islamitische profeet Mohammed is diegene zijn/haar leven niet meer zeker.

Hoe komt het dat als een pastoor dr. Terry Jones met een kerk van rond de twintig mensen een koran wilt verbranden om aan te tonen dat islam een verschrikkelijk geloof is, de moslimwereld explodeert.  Onschuldige VN medewerkers worden onthoofd, kerken in Pakistan in de brand gestoken, priesters aangevallen en Bijbels verbrand. En wat doet het westen? Ze beschuldigen de tot dan toe onbekende Terry Jones van alle doden die zijn gevallen omdat hij een boek (Lees: EEN BOEK!!) verbrand. Zelfs de machtigste man van de wereld neemt tijd uit zijn drukke schema om deze pastoor (van een kerk van 20 leden) Terry Jones te smeken de koran niet te verbranden. Waarom? Pure angst en hypocrisie….

Het maakt mij echt woedend om dan te horen dat er weer een man is verband door een menigte omdat hij ervan werd beschuldigd een koran te hebben verbrand.

Bron: NOS
Een woedende menigte heeft in Pakistan een man vermoord die werd verdacht van het verbranden van een koran. In het dorp Sita, in het zuiden van het land, vielen honderden mensen het politiebureau aan waar de man vastzat en sleepten hem naar buiten. Lees verder

De man, een moslim, werd door de plaatselijke imam ervan beschuldigd een koran te hebben verbrand. Dit omdat de imam enkele verbrande papiertjes vond in de moskee en de man volgens hem de enige was die dit gedaan kon hebben.  De man werd door de politie gearresteerd maar een menigte van honderden boze moslims viel het politiebureau binnen en trok de man de straat op. Ze hebben de man vervolgens verbrand. Eerder dit jaar werd er in Pakistan ook al een man levend verbrand die ervan beschuldigd werd de koran te hebben ontheiligd. Lees hier

Sharia in zijn puurste vorm. Zelfs moslims zijn er het slachtoffer van. Bovenstaand voorbeeld heeft alle schijn van een valse beschuldiging, dit gebeurd wel vaker in Pakistan. Eerder dit jaar werd een verstandelijk gehandicapte christelijke tiener gearresteerd die door een imam beschuldigd werd een koran te hebben verbrand. Later bleek dat de imam de koran zelf in de brand had gestoken om het christelijke meisje erin te luizen.

En wij maken ons druk om een koran verbranding??? WAKE UP!!!


Christelijke man die in 2010 in Pakistan levend werd verbrand terwijl zijn vrouw werd verkracht
Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: