Palestijnen delen snoepjes uit na bomaanslag op bus Tel Aviv

En ja hoor de Palestijnse snoepjes komen weer tevoorschijn want er is een aanslag gepleegd. Dit uitdelen van snoepjes en feesten is een ware islamitische traditie geworden. Toen de wereld in schok was van de aanslagen van 911, gingen moslims in Jerusalem, Gaza en Saudi Arabië massaal de straat op om het te vieren. Er werden cakejes en ander lekker snoepgoed uitgedeeld alsof het 1e kerstdag was.Nou ja 1e kerstdag,  dat vieren moslims natuurlijk niet. Hun kerst heet Suikerfeest. Tijdens het Suikerfeest aan het einde van de ramadan is het gebruikelijk om snoepjes en kadootjes uit te delen net als wij dat met kerst doen.

Aanslagen op vijanden van de islam worden blijkbaar met dezelfde blijdschap gevierd als het Suikerfeest. Vorig jaar nog deelden Palestijnen in Gaza nog massaal snoepjes uit om te vieren dat twee Palestijnse jongeren een joods gezin hadden uitgemoord, en de baby (links van het plaatje hieronder) hebben ze zelfs onthoofd.

Dit keer was het de bomaanslag op een bus in Tel Aviv vorige week die in Gaza gevierd moest worden. En ja voor moslims geen feest zonder zoetigheid. De “profeet” Mohammed was immers zo zoet als “suiker”…. Ye right!!!


Aanslag op bus  in Tel Aviv

Zie ook Times247

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: