CBS journalist Lara Logan zegt; De media liegt het volk voor, Al Qaida is niet dood maar springlevend

“Laatste stuiptrekkingen van Al Qaida” en “Al Qaida is dood”. Dit soort berichten hoor je steeds vaker in de media. Vooral tijdens de Arabische lente en na de dood Bin Laden dachten veel journalisten dat het over en uit was met Al Qaida en het moslim terrorisme. Dit past namelijk in het verknipte beeld van deze arrogante politiek correcte balletjes van journalisten en politicie die maar niet willen accepteren dat het niet Al Qaida is die gevaarlijk is maar de ideologie en de geest van islam. Bin Landen en zijn miljoenen broeders volgen gewoon trouw de leer van Mohammed die zelf ook dood en verderf zaaide. Jihad noemden ze dat toen, en jihad noemen ze dat nu. En dan al die fabeltjes over die “gematigde islam”. Wat nou gematigde islam zegt Erdogan van Turkije, “islam is islam”. En gelijk heeft hij. Waarom die arrogantie hier in het westen? Waarom geloven we moslims niet op hun woord als ze zeggen dat ze de hele wereld willen overnemen, Romen willen innemen en Israël van de kaart willen vegen?

De politiek en de media willen kosten wat het kost hun naïeve beeld over de islam door ons strot duwen. Maar ik verzeker je, het geweld dat we nu zien van de islam is nog maar het begin. Wanneer de troepen zich terugtrekken uit Afghanistan zullen de jihadisten de overwinning claimen, en hun zelfvertrouwen zal toenemen. Jihad staat pas in de kinderschoenen en het ergste moet nog komen. Op naar het Kalifaat met imam Madhi!

Kijk onderstaande lezing van CBS journalist Lara Logan die jarenlang met gevaar voor eigen leven Midden Oosten correspondent is geweest en zelfs bruut is aangerand in Egypte tijdens de alom geprezen “Arabische lente”.
Ga er goed voor zitten, want dit kan nog wel eens de geschiedenis ingaan als één van de belangrijkste lezing die een journalist van de gevestigde media ooit heeft gegeven!


“Your not listening to what the people who are fighting you say about this fight. In your arrogans you think you write the script, but you don’t. There are two sites but we don’t dictate the terms.”  

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: