Frankrijk: Moslims bedreigen slager?

Het begint hoe langer hoe duidelijker te worden dat Frankrijk steeds meer in de greep begint te komen van de islam. Regelmatig worden er hele straten in Parijs bezet tijdens het vrijdagmiddag gebed en neemt het geweld vanuit de islamitische hoek jegens franse joden toe.

Nu neemt ook het geweld jegens winkeliers en marktkooplui toe. Een ieder die producten verkoopt die in strijd zijn met de sharia en dus haram zijn , moeten het ontgelden. Gisteren hebben moslims op de markt van Chemin Bas d’Avignon in Nîmes wijnverkopers, een slager die varkensvlees verkoopt maar ook de verkopers van ‘luchtige kleding’ met de dood bedreigd. Enkele maanden geleden is er al een slager van de ene op de andere dag verdwenen, ondanks een zeer goede klantenkring. De inwoners van de wijk zijn nog steeds verbaasd over het plotselinge vertrek. Ook is de markt eerder in brand gestoken en hebben bewoners van de wijk inmiddels een gezamenlijk collectief gestart om te klagen over het toenemende geweld door moslims, aangezien de lokale overheid verzuimt om in te grijpen.

Het is één ding om vanwege je geloofsovertuiging er zelf voor te kiezen om bepaalde voedingsmiddelen zoals, varkensvlees en wijn niet meer te consumeren. Maar waar komt toch bij moslims die drang vandaan om hun eigen geloofsovertuiging door middel van geweld en intimidatie aan andere mensen op te leggen?

Lees verder

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: