Woedende moslims steken boeddhistische tempels in brand

Duizenden woedende moslims hebben vorige week zondag in Bangladesh zeker vijf boeddhistische tempels en huizen in brand gestoken. De oorzaak van de woede? Een plaatje van een verbrande koran wat door een boeddhistische tiener uit Bangladesh op een Facebook site is geplaatst. Volgens de overheid zijn zeker 25.000 moslims de straat op gegaan om te demonstreren tegen de foto op de Facebook pagina waarbij ze vijf tempels verbranden en zeker 100 huizen vernielden. De tiener en zijn familie zijn in veiligheid gebracht.


Niemand is veilig voor de islam!! Dus een foto van een verbrande koran is haram maar het verbranden van tempels is halal? Denken moslims dan alleen aan hunzelf? Zouden ze niet kunnen begrijpen dat het verbranden van Boeddha beelden voor Boeddhisten godslastering is? Ik wil niet eens weten wat deze gekken zouden hebben gedaan met de tiener die de verbrande koran op zijn Facebook had staan.

Mensen dit is niet de tijd om op eieren te gaan lopen. Hoe meer vrijheid  je aan deze jihadisten geeft hoe meer ze gaan opeisen. In de woorden van Sir Winston Churchill:

‘ Appeasement is like feeding the crocodile in hope it will eat you last’

Bron: Telegraaf

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: