50 christenen levend verbrand in huis plaatselijke pastoor (Jihad Nigeria)

Boka Haram heeft alle christenen een optie gegeven; bekeer tot de islam of je zult nooit meer vrede ervaren.

Weer Nigeria!!!! 50 christenen zijn levend verbrand in het huis van hun pastoor toen gewapende moslimstrijders hun dorp binnen vielen. De plek waar het gebeurde staat niet bekent als een bolwerk voor de moslim beweging Boka Haram, maar het is het gebied van de moslim nomade Fulani stam.

Fulani moslims vallen vaker christelijke dorpen aan maar deze aanval waarbij 12 dorpen werden aangevallen is groter dan eerdere incidenten. Experts zijn er daarom ook nog niet over uit of dit het werk is geweest van Boka Haram of de Fulani moslims. Sommige vrezen dat het of een uitbreiding van het gebied waarin Boka Haram oppereend is of een alliantie tussen de moslims van Boka Haram en de moslims van de Fulani stam.

Overigens moet je Boka Haram niet zien als een select groepje terroristen maar meer als een organisatie zoals Al Qaida, Al Shabab, Taliban enz. waarbij elke moslim die in de Jihad wilt strijden zich kan aansluiten. Boka Haram wordt ook wel de Al Qaida van Nigeria genoemd.

Boka Haram wilt de sharia invoeren en van Nigeria een islamitische staat maken. Die drang naar de islamitische staat (Kalifaat) en de invoering van sharia zie je overal ter wereld waar moslims zijn dus ook in het westen. Hier doen moslims het weliswaar niet met zoveel geweld maar het doel van beide is altijd hetzelfde; SHARIA en KALIFAAT. Het doel van radicale moslims van Al Qaida tot Taliban is nooit geweest zoveel mogelijk “ongelovige”  doden, nee het doel is altijd de invoering van de sharia en dominantie van de islam over de hele wereld.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: