Moslim Broederschap: Jeruzalem zal hoofdstad worden van het Kalifaat(islamitische wereldrijk)

Vandaag zullen we weten wie de nieuwe president van Egypte wordt. De Egyptenaren kunnen kiezen tussen de kandidaat van de radicaal islamitische Moslim Broederschap “Mohammed Morsi” en de oudgediende van het Mubarak-regime “Ahmed Shafiq”.

Beide opties zijn voor niet-moslims en in het bijzonder Israël de joden en de christenen slecht te noemen maar de Moslim Broederschap aan de leiding is het meest verschrikkelijk. Een van de grootste problemen zal Israël zijn. Het vredesverdrag dat Egypte nu met Israël heeft zal op losse schroeven komen te staan. In de Moslim Broederschap heerst de wens om het islamitische wereldrijk ook wel het Kalifaat genoemd opnieuw op te richten. Volgens velen binnen de Moslim Broederschap moet de hoofdstad van dit nieuwe Kalifaat niet Mecca of Medina zijn maar Jeruzalem…..

Zie hier een campagne bijeenkomst van de Moslim Broederschap waarbij een geestelijke van de Moslim Broederschap Mohammed Morsi (mogelijk de nieuwe president van Egypte) introduceert als de man die voor zal gaan bij het oprichten van het nieuwe Kalifaat(islamitische rijk) en dat Jeruzalem de hoofdstad zal worden.

De moslimwereld is geobsedeerd door Jeruzalem, dit hadden we natuurlijk al in de bijbel kunnen lezen:
Zach 12,2
Zie, Ik maak Jeruzalem tot een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: