België: Moslim radicaal steekt twee agenten neer vanwege boerkaverbod

Een 34 jarige moslim heeft vrijdag twee agenten in Brussel neergestoken, waardoor één van hen ernstig gewond raakte. De uit Frankrijk komende man pleegde de aanslag uit wraak voor de aanhouding van een moslima met boerka omdat zij zich niet wilde identificeren. Na de aanhouding hadden leden van Sharia4Belgium/Holland opgeroepen tot rellen die daarna ook uitbraken. Het politie bureau werd belaagd door tientallen moslims. De woordvoerder was vorige week al aangehouden op verdenking van het aanzetten tot rellen.


Links meneer Fouad Belcasem en rechts mevrouw X

De 34 jarige moslim die de aanslag afgelopen vrijdag pleegde gaf aan dat hij verwacht had door de politie doodgeschoten te worden. Het gaat dus om een zelfmoordterrorist die bereid was als martelaar te sterven voor Allah. Mohamed B de moordenaar van Theo van Gogh gaf ook al aan dat hij ervan uitging gedood te worden.

Dat de aanslagpleger bereid was om dood te gaan voor een boerkaverbod kan toch wel als zeer ernstig worden gezien. Met hetzelfde gemak plakt hij bommen om zijn lichaam en loopt hij een politiebureau binnen. Ook het feit dat dit zich zo dichtbij afspeelt bij onze zuiderburen moet ons toch aan het denken zetten. De organisatie  Sharia4Belgium die opriep tot dit geweld heeft ook een Nederlandse afdeling Sharia4Belgium die al verantwoordelijk zijn geweest voor vele dreigingen en verstoring van debatten.


Sharia4Holland op de Dam

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: