Moslims Indonesië pesten christenen tijdens kerkdienst met muziek

Moslims in Indonesië verstoren kerkdienst met islamitische muziek. De kerkdienst in een tent wordt opzettelijk verstoord door moslims die een gigantische geluidsinstallatie naast de tent hebben geplaatst en er islamitische liederen op afspelen. Ongelooflijk!! Ik daag je uit, luister 10 minuten naar deze muziek en je wordt al gek, laat staan als je zelf deze kerkdienst zou bijwonen.

Ik moet zeggen RESPECT VOOR DEZE CHRISTENEN dat ze dit zo goed volhouden. Dit is de echte volharding waar onze Heer het over heeft.
Steeds vaker zijn in Indonesië christenen het slachtoffer van geweld, intimidatie pesterijen en moord.

BBC documentaire over christenvervolging in Indonesië

Dat de moslim radicale niet stoppen bij intimidatie en pesterijen blijkt wel uit het feit dat de vrouwlijke pastoor uit de documentaire later is neergestoken. Ze heeft de aanslag op haar leven gelukkig overleefd. Daarnaast zijn de afgelopen jaren meer  aanslagen op christenen geweest zoals de onthoofding van christelijke meisjes in 2005.

Beelden van de slachting van leden van de islamitische sekte Amadhi in Indonesië een paar jaar geleden gingen de wereld rond. Moslim fundamentalisten slachten massaal Amadhi leden af op klaarlichte dag in het bijzijn van de politie die niks deed. De Amadhi worden door veel moslims niet als echte moslims gezien omdat de Amadhi geloven dat de Madhi (de islamitische Messias/christus) al is gekomen. Voor veel moslims is dit godslastering omdat de Madhi pas in de eindtijd zal komen.

!!!PAS OP GRUWELIJKE BEELDEN!!!

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: