Amnesty International dissed Nederland

Amnesty International en de Verenigde Nazi’s hebben aangegeven zich ernstig zorgen te maken over de mensen rechten situatie in Nederland. Zo is eerder dit jaar door Amnesty International geconcludeerd dat Nederland aan moslim vervolging doet zie hier, en nu zou het ernstig gesteld zijn met de mensen rechten in ons landje.

Bron: Trouw

In Nederland zitten veel vreemdelingen in detentie zonder dat er voldoende aandacht is voor alternatieven. Tegen discriminatie wordt vaak onvoldoende opgetreden en op scholen heeft les over mensenrechten nog een te vrijblijvend karakter.

Dat staat in een rapport van Amnesty International. Donderdag beoordeelt de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties in Genève hoe het gesteld is met de mensenrechten in ons land

Na de publicaties stroomde de reacties van landen waar de mensen rechten picobello in orde zijn zoals het vrije Azerbeidzjan en natuurlijk mensenrechten paradijs Iran.

Bron: Elsevier

Iran en Azerbeidzjan maken zich grote zorgen over discriminatie in Nederland op basis van geslacht, religie en ras. De twee landen beklaagden zich donderdag na de publicatie van een rapport over de mensenrechten in Nederland van de Verenigde Naties……

Achtergestelde minderheden
Nederland moet volgens Iran en Azerbeidzjan zo snel mogelijk wat doen aan het feit dat minderheden in ons land achtergesteld zijn, vooral in het onderwijs, de gezondheidszorg en bij het zoeken naar werk.

Iran en Azebeidzjan really??? Landen die hun eigen burgers stelselmatig onderdrukken. Iran die homo’s ophangt.

Amnesty International lijkt het de laatste tijd wel vaker te hebben gemunt op Nederland. Eerder luidde ze de noodklok omdat Nederland moslims ernstig zou discrimineren. Het burka verbod werd als voorbeeld van deze ernstige discriminatie gegeven. Het feit dat Amnesty zo groot uitpakt met het nieuws dat moslims ernstig gediscrimineerd zouden worden in Nederland en dat er geen enkel artikel op hun site staat over vervolgde christenen in de islamitische wereld doet mij twijfelen aan ware aard van deze organisatie. Christenen die al jaren getreiterd vervolgd en vermoord worden in met name de islamitische wereld verdienen het niet om genoemd te worden door Amnesty maar moslim radicalen die geen burka meer mogen dragen (en terecht) wel?  Amnesty krijgt van mij geen cent meer!!! Ik geef liever aan de stichting Opendoors die wel opkomt voor vervolgde christenen.

Ook de VN lijkt ons land nu te bekritiseren. Mijn vraag is of Nederland een foute organisatie als de VN überhaupt serieus moet nemen. De VN een organisatie die Saudi Arabië lid laat worden van de vrouwenrechten raad en de dictator van Zimbabwe Mugabe die beschuldigd wordt van etnische zuivering ambassadeur van toerisme maakt kun je toch niet serieus meer nemen. En dan heb je nog de mensenrechtenraad van de VN waarvan de grootste mensenrechten schenders zelf lid zijn. Deze raad heeft veelvuldig kritiek gehad omdat ze erg anti-Israël zijn. De mensenrechten raad van de VN heeft in enkele jaren tientallen veroordelingen uitgesproken tegen Israël maar geen één keer tegen echte mensenrechtenschendingen zoals bijvoorbeeld de massamoorden in Sudan, en de mensenrechten schendingen in Zimbabwe en Noord Korea. De VN is inmiddels verworden tot een bruikbare tool voor schurkenstaten om hun agenda uit te voeren en richt zich vooral tegen Israël, Amerika en nu blijkbaar ook tegen Nederland. De echte mensenrechtenschenders worden niet bekritiseerd omdat deze meestal zelf lid zijn van de verschillende clubjes binnen de VN.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: