Mubarak, Gadaffi en de Saudi’s zijn allemaal Joden

Ja je leest het goed, Mubarak, Gadaffi en de Saudi’s zijn allemaal Joden, althans volgens vele moslim demonstranten. Al jaren en vooral tijdens de Arabische lente worden foto’s van mensen die moslims het meeste haten beschilderd de Davidster. Blijkbaar de grootste belediging in de islamitische wereld.

Mubarak met Davidster

Gadaffi Davidster

Deze maand was het de beurt aan Saudi Arabië. Tijdens een demonstratie voor het gebouw van de Saudische ambassade in Egypte begonnen demonstranten Davidsterren te tekenen en schreven ze Israël op de voorgeven van de ambassade. De demonstranten waren boos omdat een Egyptische mensenrechten activist gevangen zit in Saudi Arabië.

Wat hebben joden en Israël hiermee te maken? Helemaal niks. De Davidster is in de islamitische wereld de ultieme belediging geworden waarmee je de meest gehate mensen mee beklad. Ja schoenen gooien is een belediging maar als je voor Jood wordt uitgemaakt dan heb je het wel heel bond gemaakt. Ook onder sommige van mijn Marokkaanse vrienden was JOOD  of K@#* JOOD  vroeger het woord dat gebruikt werd voor alles wat maar enigszins afkeurenswaardig was.

Man spuit ISRAEL en Davidster op gevel Saudische ambassade in Egypte

Zie fimpje hier:

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: