Salafisten starten met het gratis uitdelen van korans in Duitsland

Geweldig that’s just what we need meer radicale islam in Europa……

Een salafistische groepering wil 25 miljoen gratis korans uitdelen in Duitsland. Tijdens de paasdagen is in 35 steden een begin gemaakt met de verspreiding van 300.000 exemplaren. Dit heeft Bild, de grootste Duitse krant, vandaag gemeld.

De binnenlandse veiligheidsdienst maakt zich zorgen. ‘Doel is om de mensen niet alleen over te halen naar de islam, maar naar het salafisme’, aldus een zegsvrouw. Het salafisme is een fundamentalistische stroming binnen de islam.

In Duitsland is het salafisme de snelst groeiende richting van de radicale islam.
Tegen de initiatiefnemer van de actie ‘Lies!’ (Lees!), Ibrahim Abou Nagie, begon het Openbaar Ministerie vorig jaar een onderzoek omdat hij op internet had opgeroepen tot geweld tegen mensen van een ander geloof.

Nagie wil zijn actie financieren door korans met een rode kaft te verkopen aan moslims die in Duitsland leven. Met de opbrengst moet de distributie van miljoenen gratis korans met een blauwe kaft worden gefinancierd.

Bron: Trouw

Moslims kopiëren graag evangelisatie methodes van christenen. Gratis bijbels uitdelen is namelijk al jaren een christelijk gebruik. Dit mag natuurlijk. Ik vraag me alleen af of moslims en dan vooral salafisten wel sterk genoeg in hun schoenen staan om op straat te evangeliseren en korans uit te delen. Wat gaan ze bijvoorbeeld doen wanneer ze worden uitgescholden, of wanneer mensen hun middelvinger naar ze opsteken? Wat gaan ze doen wanneer Mohammed of de islam beledigd wordt. Wat gaan ze doen wanneer mensen de koran aannemen en even later op straat gooien? Gaan ze dan over tot jihad omdat de “heilige koran” geschonden is?

Christenen weten met afwijzing en belediging om te gaan omdat in ons geloof liefde en vergeving centraal staan. De islam daarentegen voorziet niet in deze krachtige pijlers en roept op tot geweld wanneer de islam en hun profeet beledigd wordt.

Ik raad de salafisten daarom aan om hier toch even goed over na te denken…… Aan de andere kant denk ik dat weinig mensen het in hun hoofd halen om salafisten zoals hieronder afgebeeld te beledigen 😉

Salafisten in Engeland

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: