Radicale moslims nemen de straten van Luton (Engeland) over

Langzaam maar zeker radicaliseren steeds meer jonge moslims in Europa. Waar de 1e generatie moslims redelijk gematigd en op zichzelf waren, zijn het de 2e generatie in Europa opgegroeide moslims die steeds radicaler worden. Hier een voorbeeld van 2e generatie moslims die de straten van Luton een stad in Engeland overnemen. Deze demonstratie is geen uitzondering, jaarlijks vinden er tientallen van dit soort demonstraties in Engeland plaats.

 

Waar Engeland al behoorlijk is afgegleden in de Islamitische mangel, is het in Frankrijk helaas nog erger. Duizenden moslims bidden wekelijks in de straten van verschillende steden. Het is uiterst merkwaardig dat de politie niet ingrijpt. Het is namelijk streng verboden in het extreem seculiere Frankrijk om enige vorm van religieuze uiting in het openbaar ten toon te stellen. Een kerk zou met een soortgelijke vertoning echt niet weg komen. De Politie is echter bang voor confrontaties dus grijpt niet in.

 

Ook tijdens Anti-Israël demonstraties komen de radicaal islamitische trekjes bij de jeugd naar boven. Hier een groep moslim jongeren die een metro op overneemt.

 

We moeten ons ernstig beginnen af te vragen waar dit naartoe leidt. Als we goed om ons heen kijken zien we dat het islamitisch fundamentalisme niet afneemt maar juist toeneemt. Het feit dat moslimjongeren radicaler zijn dan hun ouders moet toch alarmbellen doen rinkelen? Daarbij komt nog eens de ontwikkeling in het Midden Oosten en de Islamitische lente die als vrucht alleen maar fundamentalistische regimes heeft voortgebracht die de sharia willen invoeren (zie Egypte, Tunesië en Libië). De beloofde democratie is er gekomen, alleen heeft het volk massaal voor de Sharia gekozen.

 

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: