De Moslim Broederschap maakt zich schuldig aan kindermishandeling

Hamas de Palestijnse tak van de Moslim Broederschap maakt zich al jaren stelselmatig schuldig aan kindermishandeling door kleine kinderen op te voeden met haat en geweld. Op de officiële Hamas staatstelevisie worden kinderprogramma’s uitgezonden bedoeld om kinderen rijp te maken voor de strijd tegen de Joden.

.

Deze cultus des doods vergiftigd hele generaties met haat en ontneemt kinderen hun jeugd. Ik zie niet in waarom dit anders is dan wat de terrorist Kony doet in Uganda. Laat kinderen kinderen zijn!!!

De Moslim Broederschap is een islamitische organisatie/politieke partij die wereldwijd strijd om de islam weer in glory te herstellen. De partij is opgericht nadat het Kalifaat(het islamitische wereldrijk) is afgeschaft. Toentertijd sprak men over het einde van de islam. Op dit moment zien we dat de islam weer tot leven is gekomen. De Moslim Broederschap is de grootste politieke partij in Egypte. Daarnaast hebben ze in andere Arabische landen ook politieke partijen waarvan Hamas er één van is. Naast Politieke partijen hebben ze ook allerlei belangen organisaties in Europa en de VS en zijn ze eigenaar van een groot gedeelte van de moskeeën in het westen.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: