Jihad Toulouse

Hoe kan het toch dat een jonge knul van 23 jaar die opgegroeid in het seculiere en welvarende Frankrijk zich ontpopt als Al-Qaida terrorist? Dat is de vraag die velen zichzelf deze week stellen naar aanleiding van de bloedige moordaanslagen op 7 mensen vorige week in Frankrijk.

Mohamed Merah die zijn slachtoffers drie Franse soldaten één rabbijn en drie kinderen afslachtte deed zijn daad in naam van de Islam. Hoe ver de haat van Mohamed ging bleek wel uit het feit dat hij een 7 jarige slachtoffertje die op de vlucht geslagen was over het schoolplein achtervolgde haar bij de haren vastgreep en een kogel door haar hoofdje schoot. Nog gruwelijker is het feit dat hij de aanslagen heeft gefilmd en deze thuis heeft bewerkt en er een video clip van heeft gemaakt met op de achtergrond islamitische liederen en teksten uit de Koran. Het filmpje heeft hij naar eigen zeggen op het internet geplaatst. Er is ook een kopie gestuurd naar de door de Moslim Broederschap gecontroleerde nieuwszender Al Jazeera.

4 van de zeven slachtoffers

Dat het hier niet om incident gaat bewijzen de vele terroristische aanslagen die dagelijks in naam van de islam gepleegd worden. Dat het in Europa relatief rustig is komt vooral doordat de islamisten bezig zijn om het Midden Oosten over te nemen en dus al effort in deze landen steken. Veel vooral jonge Europese moslims reizen jaarlijks af naar Afganistan, Pakistan en Somalie om zich daar bij de Jihad aan te sluiten, om vervolgens weer terug te keren naar Europa. Het is natuurlijk een illusie om te denken dat de teruggekeerde jihadisten eenmaal thuis gekomen de kalashnikovs aan de kapstok hangen en vervolgens verder leven als brave Europese burgers. Dit worden slaapcellen van Al-Qaida die op elk moment kunnen toeslaan zoals ook Mohamed Merah dat deed. Na de aanslagen van vorige week maakte het hoofd van de Europese inlichtingen dienst bekent dat er in Europa 400 moslims wonen die Jihad trainingen hebben gehad in het buitenland. Deze moslims bevinden zich vooral in Frankrijk en Engeland maar ook in Nederland.

We moeten er dus ernstig rekening mee houden dat terroristische aanslagen zoals in Frankrijk steeds vaker zullen voorkomen. Het percentage radicale moslims groeit en dat vooral bij de jongere generatie.

Dat er veel sympathie is onder moslims voor de daden van Mohamed Merah bewijst het feit dat er vlak na de dood van de terrorist een herdenkingsmars is gehouden waarin de terrorist geprezen werd. Ook heeft Facebook een pagina met duizenden volgers die in ere voor de terrorist was opgericht verwijderd. De familie van Mohamed is trots op de daden van de terrorist. Zo is de broer van Mohamed apen trots op de daad van zijn broertje, en zegt de vader dat zijn zoon een helden begrafenis krijgt in Algerije. De vader heeft het overigens in zijn hoofd gehaald de Franse overheid aan te klagen voor de dood van zijn zoon.

Herdenking in Frankrijk voor de Terrorist en hun held Mohamed Mareh

Dit is toch te gek voor woorden!!! Als we hier niks over zeggen is het vaarwel Eurpopa en welkom Europastan!.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: