Gier vast in Saudi-Arabië op verdenking van spionage voor Israël

Het is werkelijk waar te belachelijk voor woorden maar in Saudi-Arabië zit er een gier achter de tralies. Het arme beest wordt ervan verdacht een spion te zijn voor de Mossad…

De ‘zionistische’ gier met de codenaam R65 is door de Saudische veiligheidsdiensten opgepakt. Het beest droeg namelijk een GPS transmitter en een ring om z’n poten van de Universiteit van Tel Aviv. Om onderzoek te doen naar de locaties en hoogten van gieren hebben Israëlische wetenschappers de GPS transmitter bevestigd.

Het is niet de eerste keer dat er in het Midden-Oosten dieren voor Israëlische spionnen worden aangezien. Onlangs werden de haaien aanvallen op toeristen in Egypte  ook al toegeschreven aan Israël. Zelfs de islamitische profeet Mohammed zei dat Joden in apen zijn veranderd omdat ze de toorn van Allah op zich hebben gehaald (Soera 2:65, 7:166 en 5:60).

Hoe lachwekkend dit bericht natuurlijk ook is, laat het wel heel duidelijk zien welke vormen de paranoia tegen Joden in het Midden-Oosten aanneemt. Joden worden niet eens meer als mensen beschouwt maar als mythische wezens die allerlei vormen en gedaanten kunnen aannemen en verantwoordelijk zijn voor al het kwaad in de wereld. De lijst met ‘bloodlibels’ tegen Joden is eindeloos, zo zouden de Joden hun Matzes maken van het bloed van Christelijke jongetjes en de gekke koeienziekte verspreid hebben.

 

Bron: Israelnationalnews

Zie ook: Joden gebruiken bloed van christelijke kinderen om Matzes te maken voor Pesach

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: